Verksted

Enten du ønsker gravering, overhaling eller reparasjon av klokken din er du kommet til rett sted. Vi tar på oss både store og små oppdrag, på nye og gamle ur. Her får du blant annet byttet batteri og glass, kortet lenker og byttet rem. Vi kan også hjelpe med større reparasjoner og service.

Kom gjerne innom for et uforpliktende prisoverslag.

Som ett av svært få steder i Norge utfører vi overhaling av mekaniske storur, både veggur, gulv- og kaminur. Urmaker Asklund er godkjent lærebedrift, og har nylig utdannet Norges siste svenn i storurmakerfaget. Hun er dessuten under mesterutdanning. Med det har vi utvidet kapasiteten betraktelig, og tar gjerne en kikk på det du måtte ønske å få reparert – vurderingen koster ingenting.

Du kan godt ring på forhånd om det er et gulvur du har, så veileder vi deg i hvordan du ta ut og transportere verk, skive, lodd og pendel til oss.

Eller har du kanskje noe du ønsker inskripsjon på? Vi graverer selv i butikken, både personlige hilsener og bedriftsgaver med logo. Fordi armbåndsur skal vare lenge bruker vi mekanisk gravering, som holder mange ganger så lenge som gravering med laser.

Vi sier selvfølgelig fra om vi mener at noe ikke lønner seg, og at du gjør bedre i å legge pengene i ei ny klokke – men det er mer som kan repareres enn man kanskje tror.

Når det gjelder merker tar vi det meste, med forbehold om at vi får tak i deler der det er nødvendig.

Det aller letteste er å komme til oss med klokken, så tar vi en kikk og sier hva som kan og bør gjøres. Det koster ingenting.