Victorinox

Victorinox er for mange mest kjent for sine robuste, røde lommekniver, men denne sveitsiske produsenten er også en stor leverandør av armbåndsur. I likhet med knivene er klokkene kjennetegnet av robust konstruksjon og funksjonell design. 

Nå er de ute med en ny kolleksjon, Fieldforce. Klassiske klokker som er motstandsdyktige mot vann og andre påkjenninger. Alle modellene kjennes også igjen på sine oversiktlige tallskiver.

Victorinox satser på høy byggekvalitet, og lager alle sine ur ekstra solide. Både safirglass, kasse, lenke og lås er av ekstra kraftige kaliber, og med et par unntak lagd i rustfritt stål. Disse konstruksjonene er ikke bare en fordel for dykkerur som skal motstå mange hundre meters trykk, så dette er urene vi anbefaler til dem som jevnlig knuser klokker, det være seg håndverkere eller andre. Mange av modellene lages dessuten med både silikonrem og lenke, slik at du kan velge det som passer for deg.

Innvendig har de stødige sveitsiske urverk, og flere av modellene kommer i både quartz- og mekanisk utgave.

Prisene på Victorinox ligger på ca 3500 – 25 000 kr, og hele utvalget som er tilgjengelig i Norge kan sees på deres norske nettsider. Alt kan selvfølgelig bestilles hos.