Maurice Lacroix

  • Klokker i stål og bicolor
  • Dameur med gull og diamanter
  • Klokke i stål fra Maurice Lacroix
  • Sportsur med orange detaljer
  • Klokke med skinnrem fra Maurice Lacroix

Det sveitsiske klokkemerket Maurice Lacroix ble grunnlagt i Zürich i 1975, og siden har de vokst til å finnes i over 60 land. I 2006 utviklet de sitt første egne verk, og til nå har dette vokst til 15 interne kaliber. Urmerket har vunnet mange prestisjefylte priser for designet, kreativiteten og håndverket deres. De har blant annet vunnet hele 14 Red Dot Awards, en høythengende internasjonal designpris. Det er viljen til innovasjon som ligger i kjernen av merket, og som kan sees i dagens kolleksjoner: Masterpiece, Pontos, Aikon, Fiaba, Les Classique, og Eliros. Maurice Lacroix har siden oppstarten beveget seg i retning moderne og industriell design, uten å kompromisse på kvaliteten.

Det er faktisk gull alt som glimrer, i et tykt og slitesterk belegg over de rustfrie stålkonstruksjonene. Alle klokker med diamanter leveres selvfølgelig med sertifikat.

I norske øyne vil merket av mange oppfattes som klassisk og elegant, og dette er noe av grunnen til av vi ofte foreslår deres klokker til store anledninger, enten det er jubileumsur etter trofast innsats, morgengave eller konfirmasjon. De er likevel robuste klokker, og de aller fleste leveres med safirglass og vanntett kasse. Dette er ikke bare viktig for klokker som skal brukes hardt, men gjør at de forblir pene og nøyaktige gjennom et langt liv med både hell og uhell.

Vi leverer utfører også gravering til de som ønsker et personlig preg på gaven.

Vi har til enhver tid et variert utvalg klokker i butikk, og er også behjelpelige med å bestille andre modeller om du har sett deg ut noe spesielt. Dette går normalt på bare noen dager.

Ur fra Maurice Lacroix ligger på mellom 6000 – 120 000 kr.